Ny byggestart på Strandholmen i Holmestrand

Med en høst preget av et utfordrende boligmarked, er det ekstra gledelig å kunne melde om gode salgsresultater for Strandholmen. Nå starter byggingen av salgstrinn to.

Byggingen av første trinn og felles garasjeanlegget er godt i gang, og nå er det også besluttet igangsetting av neste byggetrinn. Prosjektet består av om lag 70 leiligheter fordelt på tre byggetrinn, og ligger rett ved vannkanten, Holmestrand stasjon og alle byens fasiliteter. Prosjektet utvikles i samarbeid med Seltor Bolig, og med Seltor som entreprenør.  

–  Vi gleder oss over den positive mottagelsen dette prosjektet har fått. På tross av en turbulent høst generelt i boligmarkedet med mange utsatte salgsstarter, har interessen og salgsresultatene på Strandholmen vært svært gode, forteller prosjektsjef Jacob Aars-Rynning i Bane NOR Eiendom.

Første innflytting i 2023

Planlagt innflytting i første byggetrinn er høsten 2023. Her gjenstår kun noen få ledige leiligheter. I trinn to er det fortsatt flere flotte leiligheter igjen med varierende størrelse og utforming.

Attraktiv beliggenhet

Boligprosjektet Strandholmen får en solrik og praktfull beliggenhet i vannkanten, med kun få meter gange til Holmestrand stasjon og en liten spasertur til sentrum. Morgendukkerten kan nytes like utenfor inngangsdøren. Felles takterrasse, innglassede balkonger, flott sjøutsikt for de fleste og flere gjennomgående leiligheter, er noe av det fremtidige beboere kan glede seg til. 

Trinn tre kommer for salg

Med den store interessen vi opplever for dette prosjektet, er planleggingen for salgsstart av trinn tre i gang med forventet oppstart i løpet av første halvdel av 2023.

Les mer på prosjektets hjemmesiden